Ja, man kan verkligen säga att jag haft en massa tappade sugar. Jag som tidigare bloggade i snitt en gång i veckan har inte bloggat på tre månader. Lusten har inte funnits helt enkelt……..det har hänt tråkiga saker……det har hänt trevliga saker, men det har varit svårt att dela med sig. Inte ens Facebook har intresserat mig nämnvärt, men följer man inte med någorlunda där, så blir man ju ännu mer isolerad från omvärlden i dessa coronatider. Det fortsätter att strömma in mail, sms och telefonsamtal från intresserade valpspekulanter. Men, vi är en liten kennel och kommer troligtsvis inte ha många valpar till salu i år. Jag lider med de familjer som skickar runt sina mail till alla tänkbara uppfödare! Men ge inte upp……..Cavalieren är en underbar ras och nån gång blir det napp!

Nu har jag i alla fall fotat lite hundar och trädgården på Skäret. Vi har haft bättre väder än aviserat, tycker jag.

Denna vår har berget blommat så fint av hjärtbergenia som självsått sig i.
Gott Vänervatten
Väntar på fjärilar
Som alltid imponerar prydnadskörsbärsträdet vid den här tiden
En dov kvällsbild
Skönt att vila i skuggan
Vi är nöjda med vår nya altan som vi fördubblade. Glasräcke för utsikt och trästaket för lite insynsskydd.

Det kommer nog dröja ett tag innan nästa blogg. Förresten……visst är det väl lite ute att blogga. Ser inte många andra som gör det heller. Förr ville man gärna berätta om sina eventuella parningsplaner/valpplaner. Nu drar man sig lite för det faktiskt.

Ha det så bra och var rädda om er!

Kramizar