Innan vi skaffade hundar hade jag en uppfattning om att hundarna skulle ligga i egna bäddar och inte i våra sängar.smiley Så blev det inte!!! En efter en har hundarna valt att mysa med oss tvåbenta även på nätterna i våra sängar. De har tagit över mer och mer. Isa och Chanel ligger tvärs över och oj… vad långa de blir då. Chibi ligger vid mina knän och ”låser” på så sätt min ställning och jag får inte tillgång till täcket som jag vill. Rödhättan som jag delar huvudkudde med har övertagit två tredjedelar av kudden och hon vill inte ha en egen kudde, hon vill ha min!!!

På nyårsnatten sa min man Rolf att nu kan vi nog inte skaffa fler hundar för då får vi inte plats själva i våra sängar. Förstår vad han menar men smiley hmm

Nya året inleddes alltså med att Rolf fick bygga en hundsäng. Så här blev den…

Hundarna och vi är jättenöjda så långt. Vi myser en stund i våra sängar på kvällen (annars skulle nog i alla fall jag få lite abstinens fniss) innan de flyttar över till sin hundsäng. Sen sover alla gott under natten.

Ja, älskade Rolf, det här gjorde du bra…..

NU KAN VI SKAFFA FLER HUNDAR!!!

Kram