Oftast har vi en lugn och harmonisk hundflock (4 st). De gillar varandra och trivs rent allmänt i varandras sällskap. Men så var det verkligen inte i måndags. De bråkade om allt…..mat, leksaker, tuggben, vem som skulle gå först ut genom dörren osv. I de flesta fallen så var det vår äldre tik Isa och nya divansmileyChanel som ”rök ihop”, de ville t.ex ha SAMMA tuggben, etterkajan Cherry ”låtsasbråkade” medan smarta Chibi snabbt snodde det de bråkade om, t.ex. tuggbenet.

Jag brukar tycka att det inte lönar sig att höja rösten till Cavalierer, men till slut fick min man nog. Han la Isa och Chanel på rygg bredvid varandra i ren Cesar Milan-anda. Rätt eller fel, inte vet jag, men de blev väldigt lugna i alla fall. Efter det har allt varit så bra som det brukar.

Är vi hundmänniskor en harmonisk flock? Verkar inte alltid så…..det här snacket om Adam (se bl.a. Vouges blogg) förstår jag inget av. Kanske är jag för grön än, men vet ni vad…..då vill jag fortsätta vara grön….länge…

Ha en bra dag och var rädda om varandra

l