Igår när Rolf kom hem från jobbet utbrast han – va fin Chibi är…..vad har ni gjort? Detta uttalande var något oväntat för min gubbe brukar aldrig se om jag har klippt mig, tonat håret eller köpt nya kläder hmm….smiley hur ska man nu tolka det?

När vi var på My Dog köpte vi på oss en massa olika schampon o.dyl. i Vouges monter och nu hade jag fått för mig att Chibi skulle få prova THE WHITE ON WHITE SYSTEM KIT. Chibi är liten, lätt, foglig och behändig så det passade bra att välja henne som försökshund. Det var en process i fyra steg.

1. White on White, 10 minuter

2. Thick N Thicker Foaming Protein, 3 minuter

3. After Bath

4. Ice on Ice

Hon blev så fin och att t.o.m. min man märkte det var ett jättegott betyg. Tyvärr tog jag inga före och efter bilder men jag ska ju prova på övriga hundar också lite senare.

Kram