En skön lördag utan en massa måsten. Vi har tagit en promenad på isen med våra hundar. De får verkligen utlopp för sin energi då. De springer minst tio gånger den sträcka som vi går. Härligt!!! Sen tog Rolf med sig äldsta hunden Isa till en tidigare arbetskamrat och jag tog med mig de tre andra till min gamle far som bor på ett särskilt boende. Jag kan lova att det blir uppståndelse när vi kommer med hundarna. Alla gamla vill klappa och personalen ”stannar upp” med sina sysslor ett tag för att ”tjusa”. Det blir en härlig varm stämning. Det värmer i hjärtat att glädja både äldre och personal bara genom att visa upp sina goa cavalierer.

Nu har vi kommit hem igen, druckit ett glas vin och så här avslappnad känner jag mig just nu….

Vouges Queen Charmian ”Chanel” , 12 veckor

Ha en bra lördagskväll