Ja, då löper Cherry för första gången och oj så röd hon är. Jag springer runt och torkar efter henne överallt. Hon har löpskydd också ibland, men den är svår att sätta på för hon har ju så svårt att stå still vår lilla Rödhätta/Yrhätta.

Vår snart sjuåriga tik har varit riktigt regelbunden med sin löpning under alla år. Var sjunde månad har det varit dags och tre veckor har det pågått. När Chibi och Chanel löpte första gången synkade sig alla tre vilket var praktiskt, men lilla Chibi höll på i fyra veckor. När Chibi löpte andra gången drog hon med sig Isa trots att det bara gått sex månader. Men Chanel då…..misstänker helt enkelt att jag missade hennes löpningsmiley. Den var nog väldigt lindrig…..eller så är hon jättesen. Ja, ja, det enda jag vet nu är att det inte är så lätt att ha koll på allt och att hundarna är väldigt olika i många avseenden.

Älskade Pringel’s Almost An Angel ”Cherry”

Kramizar