Efter att ha läst Charlotte på Niccelias härliga beskrivning av tre systrars besök på apoteket och efterföljande skönhetsbehandling med hemorojdsalva, var jag själv redo att prova. Visste att jag hade sett en dylik tub någonstans i hemmet och visst, den hittades. Bäst föredatum hade passerats, men vaddå……Ansiktet studerades noga på lördagskvällen…..rynkor under vänster öga, som så att säga gick åt fel håll, konstaterades och diverse annat som man är lite missnöjd med. Salvan smörjdes noggrannt in innan kvällsgåendet och efter en liten stund började det……stickningar, brännande känsla och man blev lite sugen på att klia. Den som vill va fin, den får lida pin. Somnade emellertid gott.

Resultatet då? Ja, de ”felgående” rynkorna var kvar och gubben gjorde inte vågen….ej heller några glädjetjut med efterföljande….-Åhhhhh, älskling vad vacker du är smiley. Men faktum är att jag känner mig ganska len om kinderna just nu.

Ha en bra, härlig, solig söndag.