Det är mycke nu!!! Jobbar ju på en ekonomiavdelning och i januari och början av februari är det alltid mycket jobb, nämligen BOKSLUT. Har jobbat mååååååååååånga år med detta, så jag är ju van, men i år är första året som jag inte längre har heltid som ordinarie arbetstid. Kan säga att det verkligen inte har gått ihop för mig. Har jobbat helger eller extra tider då Rolf kunnat vara hemma hos hundarna. De är ju viktigast nu!!!

Bättre tider stundar dock och nästa helg åker vi till Stockholm/Spånga/Sollentuna. Vi tänkte ju ställa ut två hundar på Cavalierspecialen i Sollentuna. Vår dotters nya kille är en ”sollentunare” men har numera hus i Spånga. Vi tar husbilen och ställer upp den utanför hans hus. Förra gången (som också var första gången) som vi besökte dem i Spångahemmet var i mitten på december och då fick vi en riktigt härlig Spahelg faktiskt. Markus (som pojkvännen heter) hade köpt en utomhusjacuzzi som med stor möda hade sänkts ner i altanterrassen. Den eventuellt kommande svärsonen serverade drinkar på badkarskanten. Senare lagade dotter Erica och Markus gourmetmat åt oss. Tidigare hade Markus bjudit på en guddomligt god pepperkakscheesecake. Behöver jag nämna att de imponerade på oss. VI NJÖT!!!

Ha en lugn, skön fredagskväll