Igår var vi alltså på Sollentunautställningen. Väldigt många cavalierer anmälda!!! Med tanke på Chanels resultat på My Dog gick det inte så bra denna gången. Det var 15 tikar anmälda till juniorklassen och de flesta åkte ut direkt, inkl. Chanel. Ja, ja, så olika kan det vara, nästan skönt att gubben (min man handlern alltså) kom ner på jorden igen. Cherry var med i valpklassen för sista gången och med tanke på att hon gick som en dammsugare under träningspasset innan tävlingen, blev jag riktigt nöjd när det var skarpt läge. 12 anmälda tikvalpar i hennes klass och hon hamnade på en reservplats. Hon skötte sig riktigt bra när det var ”på riktigt” och gick snabbt och snyggt. Fick fin kritik.

Det ger en kick att vara på utställningar oavsett hur det går för en själv, tycker jag. Så roligt att titta på alla vackra hundar och samspelet mellan hund och handler är…….ja, väldigt intressant. Denna gången gav det nog mest behållning att se Hazelcoats härliga valpar efter Frankie och Paris. Vilken drömkull det måste ha varit, vilken BEKRÄFTELSE!!!

Resan hem till Värmland gick fort (inte för fort) och bra och vi hann hem till Melodifestivalen. Var det rätt låtar som gick vidare direkt till Globen? Absolut, tycker jag. Tror att de går långt totalt också.

Ha en bra söndag