Hoppas många trotsar snöväder och annat oväder på söndag för då har vi i Bergslagen cavalierträff/cavalierpromenad. Vi brukar tyvärr inte vara så många och det är ju synd för det är så trevligt, tycker jag. Jag är en sån person som gillar att maila, skriva och träffas personligt och prata, prata, prata, men……konstigt nog gillar jag inte att prata i telefon. Känns så opersonligt…………vet inte varför jag blivit en sån konstig ensmiley!?!

Här kommer ett par bilder från vår decemberträff…

Dan (Glittertinds kennel), jag, Inger (Bellsingers kennel) och Ewa (som håller i träffarna), men var är alla hundarna? Ja, när vi är på Skutberget kan vi släppa alla hundarna lösa, så de är lite överallt.

Här är några av hundarna i alla fall!!!

Och här en cavalierträff från ett tidigare tillfälle då vi var några fler .

Hoppas ni kommer kära hundvänner!

Ha en bra fredagskväll!