Dåligt samvete, ja det har jagsmiley, tycker inte att jag ger hundarna tillräckligt med motion just nu. Eftersom det är ganska svårt att gå med fyra hundar i koppel brukar jag gå där jag kan släppa dom fria. Då springer de dessutom betydligt längre sträckor än jag går. Skogspromenader brukar vara bra men nu är det för mycket snö. Isen var också ok när det ”bara” var två decimeter men nu…….vi försökte förrut men att pulsa i en halv till en meter var inte lätt. Jag lät Chanel gå först och bana lite väg åt oss andra. Hon har nämligen mest överskottsenergi och är ivrig att komma framåt. Äldsta hunden kallas numera ”tjockmoffa”, hon har lagt på sig en hel del på bara en vecka, tycker jag…..hur kan det vara möjligt? Hon äter Royal Canin light men det behövs ju motion också. ”Tjockmoffa 2”, nämligen jag, äter inte lightfoder precis, så där är det mer förståeligt.

Medan gubben har skottat snö åt oss tvåbenta, har jag skottat stigar i rastgården åt våra fyrbenta. De kan inte rusa runt och busa med varandra där heller längre, utan lunkar bara runt på snirkliga GULA stigar. Men bättre tider nalkas, eller hur?

Träffade SKK-konsulenten idag (vi känner varandra lite sen tidigare för hon sitter i styrelsen på ”mitt” företag). Hon har tydligen sökt mig hemma ett antal gånger men då på ”fel” tider. Vi bestämde att hon ska komma till våren istället, vilket jag tyckte var bra, för jag vill inte visa upp mina GULA stigar. Så fånig man är egentligen, för hon har ju hundar själv, taxar och någon slags Basset (tror jag) men lite känns det som en inspektion och man vill att allt ska vara så perfekt som möjligt. Jag fick ju mitt Kennelnamn registrerat i oktober så det blir första besöket.

Ha en bra dag