Vilken intensiv helg det har varit. På fredagen åkte vi alltså till Malmö och var framme kring midnatt. Vi ställde oss med husbilen på parkeringen utanför utställningen och det visade sig vara ett smart drag eftersom det blev lite trafikkaos och parkeringsproblem på lördagen. Det slapp alltså vi och i lugn och ro kunde vi ta vår tänkta morgonpromenad med hundarna.

Båda våra utställningshundar har lämnat valpklassen så det blev lite väntan eftersom de är tikar. Först ut av de våra, var Cherry, 9,5 månader. Hon visades av mig i juniorklassen. På det stora hela är jag jättenöjd med henne, hon gick bra men har lite svårt att stå still, vill helst sätta sig (träning, träning, träning är vad som behövs). Och resultatet…….jättestolt…….Junkl Kv 1, Junkl Kk 2 och CK.

Sen var det Chanel som 16 månader skulle visas av Rolf i unghundsklassen. Denna gången trivdes hon bättre i utställningsringen och resultatet blev Ukl Kv 1, Ukl Kk 4 och CK.

Eftersom båda fick CK fick de gå in i ringen igen när Bästa tik skulle utses. Då blev de förståss oplacerade, men detta bådar gott för framtiden (gubben var nöjd hihi).

På eftermiddagen for vi upp till Stockholm/Spånga till dottern och pojkvän. Sov i husbilen utanför deras hus. Både Rolf och jag och hundarna sov som små grisar. Husbilen lutade ganska rejält så jag vaknade bara när jag hamnat i en hög vid fotändan, tog då spjärn och sköt mig uppåt mot kudden. På köpet fick jag också en automatisk kroppspeeling eftersom det var så mycket sand i sängen.

På söndagen for vi till Enköping till Eva och Hans på härliga Knattings Kennel. Äntligen skulle vi hämta hem vår nya efterlängtade flockmedlem.

Knattings Up-To-Date ”Charmina”, efter NORD UCH Sperringgårdens Christopher Da Vinci och S UCH Knattings Sweet-Harmony.

En riktig liten busig goding är det. Tusen tack och varma kramar till Eva och Hans som gett oss förtroendet och berikat vårt liv med detta charmtroll.

Fortfarande kvar hos Knattings innan avfärd

Tycker om att leka…..Framför grovköksingången när vi kom hem till Skäret. Tvekar lite, hade ju förväntat sig röda mattan utrullad till huvudingången.

Nu har jag redan funnit mig tillrätta för de hade leksaker på Skäret också.

Ni kommer säkert att få läsa en hel del framöver om denna lilla goding. Jag är hemma på heltid några veckor framöver och det känns så fantastisk bra.

Ha det bra kära läsare!