Igår lördag, hade vi en Cavalierträff. Förra gången som vi skulle träffas var det nästan snöstorm så då blev det inställt. Denna gången regnade det men jag måste medge att det var först när vi skulle gå tillbaka till parkeringen som jag märkte att jag var alldeles blöt och kall om huvudet. Vi är en liten trogen skara men det är så roligt att träffas och prata hund, hund och hund. Denna gången hade Kari och Dan med sig fem av sina telningar, nämligen Nisse (Vouges) och de fyra minsta, två vougare och två Du Chateau Noblesse-vovvar som jag inte sett live tidigare. Ska bli väldigt intessant att följa dem under uppväxten och på eventuella utställningar. De var så söta och fina och Nisse har växt upp till en riktigt stilig ”gosse”. Jag hade bara med mig Pringelstjejerna för Rolf fick stanna hemma med vårt nya lilla charmtroll. Maria hade med sig sin vackra rubytjej och Ewa hade med sig trevliga Iza. Som alltid är Kari träffarnas nav och ”kryddan”. Det händer alltid så mycket runt henne och vi övriga lyssnar och lär och sen diskuterar vi alla allt som rör hundar, temperament, individuella läggningar, färger och utseendesmaker.

Ewa och Dan med några av hundarna

Maria och Taiton (tror jag) och Kari med lillgubben Leo

Och här sitter lille Leo och huttrar trots nyinköpt något dyr (*fniss*) lyxklädsel

Jag längtar redan till nästa träff

Ha det bra