Min Dotter la upp mig på facebook för några månader sedan, men eftersom jag inte var särskilt aktiv och inte hade fler än cirka 7 vänner (min dotter, min son, min ”svärdotter” och några av min dotters närmaste kompisar) tyckte jag inte att det var särskilt kul. För ett par veckor sedan gjorde jag vänförfrågan på Kari och Ewa och se då hände det en massa. Hundvännerna strömmade till. Nu är det istället så att det nästan blivit som en drog. Man blir beroende….fast jag vill inte…..det tar tid…..men ändå……har det hänt något spännande i hundvärlden?……nyheten basuners ofta ut här först…..men herregud, känner mig som en fjortis…..skickar hjärtan mm., men kul, en sån här bild kan man få till i ett program….Bilden är på Vouges Queen Charmian, ”Chanel”. Ibland vet jag inte vad som händer i facebook om jag gör si eller så, det har hänt mer än en gång att jag publicerat dubbelt, men vad gör det, man lär sig ju med tiden. Håller väl på så länge lusten finns.

Ha en bra lördagskväll alla hundvänner