Så är då äntligen utomhusutställningarna igång igen. Vädret var bättre i Larv på söndagen än förväntat. Vi tog med oss alla fem hundarna i husbilen redan på lördagen och övernattade på en ”camping” i närheten. Vi ”ställde” bara två av hundarna, så de andra fick vara kvar i husbilen (lilla Charmina hade några dagar kvar till fyra månader och blev alltså inte instäppt på utställningen). Rolf vandrade fram och tillbaka mellan husbil och utställningstält men dogsen sov mest hela tiden.

Jag visade Cherry i juniorklassen.

Så här fint står hon ju hemma men det gör hon inte på utställningar. Tittar jag på henne så sätter hon sig direkt. Men, men……hon vann sin klass ändå…….vad mer kan man begära. 1junkl, 1junkk. Tyvärr fick hon ”bara” HP så hon gick inte vidare. Alla domare som har bedömt henne pekar på fina ögon och utmärkt pigment. Det gillar jag.

Rolf visade Chanel som vanligt. Hon kan verkligen stå fint numera och går bra också om handlern får in det rätta tempot. Hon hamnade på reservplats i sin klass. 1 ukl, Rukk. Det är verkligen hård konkurrens, många fina vovvar.

Vi hade en jättetrevlig söndag, vi träffade goda vänner och gjorde också nya bekantskaper. Vi fick se Charminas pappa på nära håll och han blev BIM, så roligt. Charminas halvbror Knattings Handsome Gilbert fick cert och Charminas halvsyster Knattings Mayflower var sååååååå nära ett cert man kan komma.

Nu längtar jag till nästa utställning!!!

Ha en bra dag kära hundvänner.