Igår var vi på ringträning i SKK:s regi. Vi hade tagit med oss de två yngsta telningarna, Cherry och Charmina. Vädret var inte det bästa så många som anmält sig uteblev bara. Förstår faktiskt inte hur folk tänker, de kunde ju åtminstone ringa och meddela att de inte kommer. Det är ju ändå en domare/lärare som ställer upp. Nu gick det ju ingen nöd på oss som var där…..vi fick ju helt enkelt mer tid att diskutera våra hundar.

Träffen inleddes med lite teori och frågor. Sen hade vi en ”låtsastävling” och domaren gick igenom alla moment. Jag har ju problem med att få Cherry att stå fint framför domaren och även nu satte hon sig, duns ner på rumpan, som en cementsäck. Enda gången som hon stod fint var när en liten fågel kvittrade, för då blev hon plötsligt uppmärksam. Men jag fick en del värdefulla tips.

Sen gick lilla Charmina ut i ringen som om hon aldrig gjort något annat. Domare och publik var impade. Tänk om hon kunde göra om det nästa helg i Bro.

Sammanfattningsvis var det en jättetrevlig kväll och kul att träffa några nya hundvänner.

Ha en bra fredagskväll.