Ja nu märks det att man skaffat sig en helt ny livsstil. Utställningarna duggar tätt och på lördagen var vi i Bro på cavalierspecialen. Vädret var sisådär med regnskurar lite då och då men humöret var på topp. Miljön var underbar, det var lugnt och stillsamt men lite stressigt att det var två ringar, valpar och hanar i den ena och tikar i den andra. Vi ställde Cherry i juniorklassen, Chanel i unghundsklassen och lilla Charmina för första gången i valpklass 4-6 månader.

Först ut var Cherry och hon fick en etta och slutade som tvåa i konkurrensen (1 junkl, 2 junkk, HP). Jag är mycket nöjd och i kritiken står bland annat…Best moves in this class….kul tycker jag.

Sen fick jag hasta iväg till andra ringen för då var det dags för lilla Charmina 4,5 månader. Hon skötte sig strålande förutom att hon vägrade visa tänderna. Hon blev tvåa i sin klass med HP….ok då, får väl erkänna att de bara var två i denna klass. Men här kommer domarkritiken….

Very pretty blenheimbitch puppy. Lovely head for age, coming nicely. Good eyes & pigment. Beautiful nech & shoulder leading to good topline. Well angulated both sides. Good tail carriage. Moves obviously irratic but does well for one so young.

Det här är min lilla godings stil på sin allra första utställning. Charmina är fotad av snälla Carina Anklev.

Under tiden som jag visade Charmina så visade Rolf Chanel. Hon gjorde också bra ifrån sig i bland mycket vackra tikar. Fick en etta och hamnade som reserv (1 ukl, R ukk).

Trötta men nöjda drog vi sedan vidare efter samkväm med smörgåstårta.

Vi hälsade på hos vår dotter i Spånga på lördagseftermiddagen och sen for vi vidare till Österbybruk och övernattade i vår husbil.

Strålande solsken när vi vaknade på söndagen och det blev återigen en härlig utställningsdag.

Cherry fick en etta och slutade som trea i konkurrensen (1 junkl, 3 junkk) och Chanel fick en etta och slutade också som trea i konkurrensen (1 ukl, 3 ukk).

Summa summarum….vi har haft en toppenhelg med trevligt sällskap, goa pratstunder, spänning och pirr i magen och en massa vackra hundar att titta på.

Kram alla vänner