Igår, söndag var det utställning i Vänersborg. Härligt väder och trevliga hunddiskussioner. Jag spanar och tittar på vackra hundar och planerar för framtida valpkullar, ibland ”grunnar” jag på parningar många år framåt. Verkar kanske knasigt men det är ändå en del av tjusningen i hundvärlden tycker jag. Sen händer det förståss en massa på vägen som grusar ens förhoppningar men det är ”smällar” man får ta.

Vår vana trogen visade vi Cherry och Chanel och de lyckades bra båda två, tycker vi som håller i kopplet. Cherry fick en etta i juniorklassen och blev sedan tvåa i konkurrensen med CK (9 anmälda tikar i denna klass). Vann gjorde fina Izzie med en annan Lundgrensägare vid namn Susanne. Domaren hade lite svårt att bestämma sig vem som skulle bli etta eller tvåa, så Susanne och jag fick kuta runt många varv med våra hundar, sen fram och tillbaka samtidigt, sen runt i ringen igen. Kändes nästan som om vi tävlade om BIR och BIM.

Kul var det iaf och stort grattis till Susanne och Izzie.

Sen var det Chanels tur och hon fick en etta i unghundsklassen och blev tvåa i konkurrensen med HP. Domaren Agneta Pamp tyckte mycket om Chanel men påpekade efteråt att hon var lite smal. Nu ska hon nog få lite annat än bara foder ett tag så får vi se. Eller så byter vi till ett fetare foder.

Nästa utställning blir i Avesta.

Kram alla hundvänner och andra vänner också