Ja då har vi varit i Avesta på utställning. Vädret blev betydligt bättre än väntat på söndagen. Vi anlände redan på lördagen och sov i husbilen som vanligt. Denna gång sov vi dåligt allihopa, d.v.s. två tvåbenta och fem fyrbenta. En i taget ville hundarna ut och kissa på natten grrrrrr. När klockan var halvsju på morgonen och vi borde stiga upp, så somnade vi in allihopa och vaknade en timma senare…..Dagen kändes sedan lite konstig.

Domaren som dömde tikarna var från Belgien. Charmina fick en slät etta och Cherry fick en etta och blev trea i konkurrensen.

Rolf gav vår kamera till Elisabeth W som var där med sin fina Kevin. Hon fotade Rolf och Chanel (som jag ju aldrig brukar göra) och det var nyttigt för Rolf att studera. Nu såg han några ”detaljer” som behöver justeras. Dock har Chanel blivit duktig på att STÅ.

Här står jag……

och här med……

och här går jag……..

Närbild på Vouges Queen Charmian ”Chanel”

Allvarstyngd väntan på domarens bedömning av Cherry.

Och ett varv i ringen…..

Konstigt att man blir trött och sliten efter en utställningsdag. Man sitter ju bara timme efter timme och snurrar runt i en liten ring i några minuter.

Undrar hur trött man blir efter nästa helg då man ska ställa i flera dagar.

Tjingeling