Det är lite trögt att blogga just nu och när jag väl skriver så handlar det om utställningar, men inte så konstigt……livet handlar ju just nu mest om hundar, campingliv och utställningar. I helgen var vi i Borås och det var jättetrevlig. Trivs väldigt bra där….känns inte så trångt…..utom när man ska ha tältplats runt cavalierringen då förståss. Det var fruktansvärt varmt och titt som tätt så tiltade det i huvudet. Hundarna blev lite sega också av värmen men skötte sig bra i ringen ändå tyckte jag. På lördagen var det domare från USA. En mycket trevlig Mrs Beth Sweigart dömde de vuxna hundarna. Ruby var nog inte hennes älsklingsfärg på cavalierer men Cherry fick en etta och placerade sig på reservplats i juniorklassen (hennes sämsta resultat hittills faktisk).

Domaren känner på Cherry

Och här går vi en runda

Och här har domaren tid med en liten pratstund. Hon säger att Cherry inte är färdig än, men tycker att hon ser lovande ut…..det var ju snällt sagt. Tack och lov för såna domare…..verkligen skillnad mot den i Jönköping som gnällde.

Kari med vackra Alice vann juniorklassen och det tycker jag var så roligt. Det är en mycket fin tricolortjej från Du Chateau Noblesse…ska bli så kul att följa henne framöver.

Chanel hamnade på en reservplats i unghundsklassen men fick också ett CK, vilket var jättekul för konkurrensen är ju stenhård.

Vår lilla Charmina visade upp sig i valpklassen 4-6 månader. Det började med att handlern Rolf gav henne en gammal godisbit som var så svårtuggad så hon fick jobba med den i flera minuter *fniss*. Sen hoppade och studsade hon lite fram och tillbaka….leksugen….och sen pussade hon domaren förståss. Hon är i en ”gänglig” ålder och slutade på en reservplats…det var sex stycken i denna klassen.

Efter en intensiv varm dag drog vi oss tillbaka till campingen och jag vill nog påstå att ölen aldrig smakas sååååååååååå bra förrut. Sen promenad med hundarna på området och pratstopp med diverse cavalierfolk.

Söndagen var nästan lika varm trots dis ibland. Våra dogs skötte sig bra igen i ringen och Cherry blev nu 3:a i juniorklassen med HP och Chanel blev fyra i unghundsklassen med HP.

På lördagen blev en hane Champion och på söndagen en tik. Jag har nog blivit väldigt känslig på äldre dar för jag grät båda gångerna trots att jag egentligen inte känner hundägarna. Men att se andra bli lyckliga värmer och visst drömmer man om att själv nån gång i framtiden få vara med om detsamma.

Om bara några dagar är det dags för Tvååker, sen får man vila en helg tror jag.

Ha det bra alla hundvänner och andra också förståss