Då har vi varit på utställning i Tvååker för första, men säkerligen inte sista gången. Vi trivdes bra där…..det var välordnat, men lite trångt vid insläppet. Trots att vi kom tidigt på torsdagskvällen var det redan ”smockfullt” med tält kring cavalierringen så vi fick vår vana trogen slå upp tältet lite snett bakom domartältet. Helt ok ändå för vi kunde studera alla fina hundar på nära håll när de stod på bordet. Våra hundar skötte sig bra i ringen tyckte jag, men det var soligt, varmt och jobbigt att vänta för våra godingar. Vi hade med oss alla våra fem hundar varav tre inte ställdes och de var väldigt glada när vi var på ”campingen” istället, där de fick röra sig lite mer.

En bild från fredagens tävling i juniorklassen för tikar. Hazelcoat’s Changeling blev sedan bästa tik, cert, BIM endast nio månader!!! Cherry blev trea i juniorklassen.

Chanel vann unghundsklassen på fredagen med CK. Jätteroligt för det var elva tikar anmälda. På bilden tävlar hon om Bästa tik och blev då oplacerad.

Och här en bild från lördagen juniorklass. Cherry blev trea.

Kram alla vänner