Igår söndag var det utställning i Köping. Vi åkte redan på lördagen för att i lugn och ro sätta upp två utställningstält. Det blåste kallt på eftermiddagen och sen började det regna vid sextiden. Och sen regnade det heeeela långa natten. Det smattrade på husbilstaket och blåste. På morgonkvisten skrattade vi dock friskt, självhumor tror jag visst att det kallas. Vad är vi för tokar som ”campar” på detta sätt? Kämpar med att hålla hundar rena, snygga och torra på minimalt utrymme. Detta för att visa upp dem några minuter i en ring….så knäppt….men ändå….så kul.

Lilla ”Charmina” blev tvåa i valpklassen för tikar, ”Cherry” blev fyra i juniorklassen och ”Chanel” blev trea i unghundsklassen med HP.

Det var rätt skönt att komma hem på söndagseftermiddagen och krypa ner i ett varmt bubbelbad.

Nästa helg är det utställning i Ransäter. Så skönt att det är någorlunda nära och då ska vi inte ha husbilen, utan åker i vanlig bil. Husbilen blev för övrigt nyss hämtad av sonen och en kompis till honom. De och ytterligare två kompisar drar till Tyskland i kväll på en liten semestertripp.

Efter att ha ägnat förmiddagen till att städa husbilen så blir det nog att slappa i eftermiddag.

Ha en fortsatt bra måndag