Igår kväll var jag och ”Chanel” till Solstadens Smådjursklinik. Det rinner ganska mycket från hennes ögon så jag ville att de skulle kolla upp det. Eftersom tårkanalerna verkade tilltäppta så fick jag en ny tid redan idag på morgonen. Hon lämnades in för spolning av tårkanalerna halvåtta och sen fick vi hämta henne elva. Då var hon pigg och glad, men just nu sover hon så gott. Hoppas nu bara att det blir bättre efter detta. Det är ju inget som hon lider av, men det ser ju inte så fräscht ut och den vita pälsen på kinderna blir lite missfärgad.

Vår vackra ”Chanel”.

Utställningspaus skrev jag i förra inlägget, men vi har faktiskt en inofficiell kvar nu på lördag. Vi ”trappar ner” med den och ställer bara ”Chanel”. Ska bli kul med en lokal tävling och det lär ändå vara 15 cavalierer med (inte så dåligt). Hoppas på bra väder också.

Kram