Igår lördag var vi på inofficiell hundutställning på Lillerud. Det är bara några mil dit från vårt hem så det känns väldigt bekvämt och bra, d.v.s man kan sova ut på morgonen och åka ”vanlig” bil. Tyvärr spöregnade det mesta tiden, men vi och några andra utställare samsades om vårt tält, så det blev både varmt och trevligt. Vi ställde bara ”Chanel” och hon blev tvåa bland tikarna (åtta var anmälda).

Idag söndag har vi varit på Skutberget på cavalierträff. Riktigt bra väder faktiskt och fler tvåbenta och fyrbenta än brukligt. Tänk vad kul alla hundarna har tillsammans. De leker och busar så det står härliga till och vi mattar/hussar pratar hund och fikar.

Såååå mysigt.smiley

Här är en del av det glada gänget.

Våra hundar….passar vårt sittunderlägg….tror jagsmiley

Ha en bra söndagskväll alla vänner!