Nu var det längesen som jag bloggade. Det blir nog lätt så att man är inne på facebook istället. Där ser man nyheterna först, som t.ex vilka har parats, vem ska ha valpar och det är t.o.m. så att man ibland får äran att ”följa” valpningen. Spännande!!

Det var också längesen som vi var på någon utställning, men nu är det dags igen. Väntar på att gubben ska komma hem från jobbet, sen ska Chanel, Cherry och Charmina badas, husbilen packas färdigt och sen drar vi till Växjö. Ska bli såååå roligt faktiskt. Lite pirrigt också för man är ju ringrostig och det har ju inte blivit så mycket tränat. Chanel och Cherry kommer att gå i samma klass, nämligen unghundsklassen och det blir sista gången för Chanel eftersom hon sedan blir två år. Charmina lämnar valpklassen och går upp i juniorklassen.

Vår äldsta hund Isa och Chibi får också följa med till Växjö men bara som sällskap.

Lycka till alla som ska till Växjö