Drygt 70 mil för att springa runt i en ring några minuter med några hundar!! Är man verkligen rätt vaccinerad? Ja det anser jag…vilken intensiv, tröttsam, men kul utställningshelg vi haft. Träffat så många härliga människor med samma brinnande hundintresse…det lever man länge på. Det här är VÅR hobby som vi vill lägga ner både tid och pengar på.

Fredagens utställning var lite annorlunda och färggrann. Blåa och gula kort visades flitigt. Endast några få dogs fick etta i kvalité. ”Charmina” och ”Cherry” fick tvåor. Inte helt oväntat för ”Charmina” som bara är 9,5 månader och har gänglig tonårskropp. Lite mer tråkigt med ”Cherry” som fick sin första tvåa, men hon var i gott sällskap bland andra dogs som normalt får CK eller cert. Dagens glädjeämne blev ”Chanel” som fick en etta i kvalité och sedan blev placerad som nummer två i unghundsklassen.

Vouges Queen Charmian ”Chanel”, vår vackra drottning

Både hundarna och vi var jättetrötta på fredagskvällen. Efter en kortare skogspromenad utanför Växjö somnade vi alla så gott i husbilen. Att det var grusigt i sängarna som vi delade med våra fyrbenta, störde inte sömnen och tänk så len man blir på huden efter den automatiska kroppspeelingen (positivt tänkande).

På lördagen var det dags för cavalierspecialen med måååååånga hundar anmälda (103 st). Nu blev det ettor i kvalité till våra hundar med finfina domarkritiker. ”Charmina” blev sedan oplacerad i juniorklassen men ”Chanel” blev fyra och ”Cherry” reservplacerad i unghundsklassen. Det är vi jättenöjda med, för oj…vad många fina hundar det var med.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig helg.

Ha en härlig, solig söndag!!