Igår träffades vi på Skutberget igen, ett härligt gäng cavaliervänner. Det är alltid lika kul att träffas på detta sätt för det är ju så kravlöst. Utställningar har ju sin charm med tillhörande magpirr, men ibland är det ju skönt att BARA träffas och prata hund. Denna gången var det några nya som inte varit med tidigare och det blir extra roligt, tycker jag. Nu börjar Karis valpköpare komma…såååå kul. Vore trevligt om några ”gamla” erfarna uppfödare kom också, så vi nykomlingar får lära oss en massa om parningar och födslar!!

Här är gänget men några personer saknas och vovvarna är skingrade, de springer runt överlyckliga i vår lilla vik.

Lite nervöst blev det på denna träff, för en av de unga tikarna bestämde sig för att ta en joggingrunda på 7 km. Vi delade upp oss och letade, men hon kom tillbaka till parkeringen hackihäl på sin joggingpartner.

Så allt slutade lyckligt!!

Ha en bra söndag alla vänner!!