Lilla ”Chibi” har ju varit på besök hos oss i tre veckor eftersom hennes matte och husse har varit på Teneriffa. Det har varit trevligt att ”rå om henne” ett tag igen. Nyss blev hon hämtad av sin matte Birgitta och glädjen vid återseendet kunde man inte ta miste på. Tänk så rätt hem hon fick ”min” lilla. Jag är såååå glad för det.

När jag väl bestämde mig för att omplacera henne var hon 1,5 år. Jag hade våndats i flera månader, funderat och gråtit och avskytt mig själv för det jag stod i begrepp att göra….d.v.s omplacera, för att jag inte kunde ha henne i aveln. Detta hade inte funnits på kartan för mig tidigare….jag som är uppfostrad med ”allas lika värde” och tidigare predikat att man tar på sig 12-14 års ansvar om man skaffar hund.

Jag letade ett nytt hem bland vänner och bekanta av egoistiska skäl och hon flyttade till ett pensionerat par som bara bor cirka en km från oss. De har en stor Golden Retrieverhane som heter Atlas. Chibi blev mattes hund och kärlek uppstod direkt. Hos oss har alltid snälla Chibi kommit lite på undantag bland mer framfusiga hundar, men i sitt nya hem blev hon nummer ett och har det såååå bra. Atlas som tidigare var lite trött har ”levt upp” och verkar också så nöjd. Tänk så bra det kan bli.

Birgitta hade längtat så efter sin lilla hund och på lördag ska de fira Chibis födelsedag för då fyller hon två år.

På denna bild är Chibi ett år.

Ha en bra dag alla vänner