Hösten har gått väldigt fort och plötsligt är man inne i julmånaden december. Törs nästan inte erkänna det, men jag är inte särskilt förtjust i julen. Min mamma jobbade bland annat som postiljon och hon avskydde alla julkort som skulle delas ut i december. Det blev en extra arbetsbelastning i en för övrigt redan stressig månad. Och man blir präglad, även om man inte vill det….

Men denna december känns lite annorlunda för oss. Jag har julpyntat så där lite lagomt i år. Ingen julgran men en liten tall (med betoning på liten) som jag redan klätt med några kulor i guld och svart. Adventsstakar förståss och några tomtar och röda dukar, begränsat till kök och vardagsrum. Massor med stearinljus och doftljus…men det har vi ju hela hösten och vintern. De få julklappar som vi köper är redan inhandlade och hundjulkortet är skapat och redo att skickas.

Även hundarna är inne i en harmonisk period (ingen löper :-)))

”Chanel” slappar och väntar på tomten….eller är det husse *fniss*

Så kära vänner…..ta det lugnt