Snart är året 2010 till ända. Ett år som i vårt liv har gått väldigt fort. Antingen beror det på att det varit ett roligt år med många utställningar eller så går åren helt enkelt fortare när man blir äldre :-))

Årets sista utställning gick av stapeln förra helgen i Stockholm. Måste nog påstå att vi trivs bäst på sommarens utomhusutställningar, men det var trivsamt iaf med trevligt sällskap utanför ringen. Cherry ställdes i unghundsklassen (med endast fem anmälda) och hon fick en etta i kvalitet och slutade tvåa i konkurrensen. Chanel fick en slät etta i en betydligt större öppen klass. Våra övriga hundar var hemma hos dottern med sambo. En snöig resa hem till kära Värmland tog drygt fem timmar!!

Imorgon kommer ett eller två barn för att fira jul med oss och på juldagen kommer de andra två med sina respektive…..tror vi.

Fick nyss ett trevligt julkort från Pia och Ola som summerar deras 2010.

Mysigt……….

Och själva så önskar vi alla våra vänner en härlig, mysig, trevlig GOD JUL