Årets första utställning har passerat!

Redan på onsdagen packade vi husbilen för avfärd till Göteborg eftersom utställningarna var på torsdag och fredag. Husses favoritkavaj var framplockad men ack, ack obetänksamma husse hade hängt kavajen lågt och vad hände då? Lilla ”Charmina” upptäckte att det fanns godis i fickan och medans vi var upptagna med annat, så slickades och bets det….konsekvens perforerad ficka och förstörd kavaj. Vilken tur då att man älskar sina vovvar så mycket:-))

Torsdagens resultat var väl hyfsade…två släta ettor på ”Charmina” och ”Chanel”. Den svenska domaren Ing-Marie Hagelin gillade ”Cherrys” uttryck (precis som jag själv) och hon slutade trea i sin klass (ukl).

På fredagen var det en spansk domare och han gillade varken ”Charmina” eller ”Cherry”. Det var lättare att ta Charminas kritik om att hon inte är utvecklad för sin ålder, men lite svårare med Cherry eftersom jag inte riktigt kan ta på vad det var som inte var bra. Jag är dock jättenöjd med hur Charmina skötte sig…hon stod som ett ljus framför domaren (hon kunde alltså koncentrera sig). Men hon får nog vila lite från utställningar ett tag, så hon växer till sig i sin kropp.

Glädjeämnet andra dagen var ”Chanel” som blev TREDJE BÄSTA TIK. Det var skönt, så vi fick en karamell att suga på under hemresan till snörika Värmland.

De få kort som husse knäppte på utställningen blev det inget med eftersom minneskortet inte var i…. hmmm. Det blir ett kort på min älskade Cherry istället…

Jag är inte så sugen på utställningar just nu, men Rolf vill till Sollentuna. Vi får väl se hur det blir med det.

Tack för trevligt sällskap i och runt ringen på My Dog alla hundvänner

Vi ses nog snart igen!!