Idag har vi varit till en veterinär och kollat öga och knä på Pringels Almost An Angel ”Cherry” och Knattings Up-To-Date ”Charmina”. Det var första gången som vi var till just denna veterinär som har praktik i sitt hem några dagar i veckan. Rolf tyckte att vi skulle ta en genväg så vi snirklade oss fram på krokiga vägar men till slut var vi ändå framme. Jag var verkligen supernervös och det smittade av sig på Cherry. Kände mig konstigt kräkfärdig och Cherry harklade sig och kräktes…..jättelite, men ändå, så märkligt verkade som hon tog över mitt illamående. Veterinären var dock lugn, så till slut kunde vi slappna av allihop. Det kändes så skööööönt när han sa att allt var ok, våra älsklingar har öga och knä utan anmärkning.

Att man blir så nervös beror naturligtsvis på att resultatet betyder så mycket. man vill inte få sina planer och drömmar krossade. Det hjälper inte heller att min mer kallsinnige gubbe påpekar att det inte är någon idé att vara nervös för inget blir bättre av det.

Nu är jag i alla fall jätteglad!

Mina fina flickor ”Cherry” och ”Charmina”

Ha en bra måndagskväll