Igår var det äntligen dags att åka till Glittertinds Kennel och titta på trillingprinsessorna. Tre helt ljuvliga black and tan flickor gjorde att det kändes som sockerdricka i hela kroppen…..jag har längtat länge efter ett lakritstroll. Snälla, goa Kari hade lovat att jag skulle få välja valp först. Nu är det ju så att alla tre är mycket fina och ganska svåra att skilja åt, men först valde jag nog ändå med hjärnan för att senare ändra mig och valde då med hjärtat (eller magen). Och snälla Kari hade överseende med mitt velande….allt känns nu jättebra och jag är sååååå nöjd.

Mamma Molly är nog den perfekta modern…så lugn och harmonisk och fortfarande vacker trots små valpar. Hon la sig på rygg och gillade att vi gosade med henne och hade också sånt tålamod med valpar med vassa små tänder.

Det är alltid så roligt att besöka Kari och Dan…man känner sig välkommen och sen får man ju njuta av alla deras fina vovvar. Trots att de är många till antalet så är flocken så harmonisk. Sen lever man länge på allt hundprat…..parningar, valpar, hanhundar m.m. Man blir lite som en svamp när man suger i sig kunskap från erfarna uppfödare.

Ha en solig härlig söndag!!