Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig…men i slutändan annorlunda och jättebra ändå. Rolf och jag började göra om i vårt sovrum för några veckor sedan. Det gamla bokgolvet bröts upp och vi la in ett ljust ekgolv istället. Väggarna som var blå blev antikvita och en fondvägg tapetserades med en vit/grå/silvrig tapet.

Skåpet/skänken som var rosabetsad ville jag måla om i silverbets. Hade nog på känn att det inte skulle gå att betsa igen men ville i alla fall försöka. Och hej och hå så konstigt det blev..flammigt rosa, lila och grått. Skam den som ger sig!! Jag bestämde mig för att måla det med en silvermetallicfärg. Ja, nog blev skåpet unikt….när solen skiner på det så kommer den underliggande rosa färgen fram, ganska dekorativt faktiskt och annars är det lite flammigt silvrigt.

Jag gillar skänken mer och mer. Nu återstår att klä om ett par gamla stolar och bygga en sängram…sen är det klart…skönt.

Om man ska knyta an lite till hundvärlden så vill jag bara säga….det blir inte alltid som man tänkt sig….det kan bli bra ändå (om än annorlunda) eller till och med bättre än ursprungstanken.

Solig härlig dag idag…snart är det vår.

Ha det gott!!