Så kom hon då äntligen till Hammarö, vårt efterlängtade Lakritstroll. Jag har länge längtat efter en blackandtantik och när favorittiken Miss Molly hos Glittertinds Kennel skulle paras stod jag först i kön. Har egentligen väntat på en enfärgad från denna Kennel i två år ;-)). Jag har aldrig träffat hanen Ringo Starr men han lär vara en riktig goding han med och jättesnygg.

Lilla Glittertind Glamorous Chakira fann sig tillrätta direkt i sitt nya hem. Hon är trygg, framåt, kärleksfull…..ja, och alldeles…. alldeles underbar.

Hon har mottagits väl av de andra hundarna även om Chanel och Cherry tycker att hon är lite läskig. Isa (?!?) vår äldsta vill leka med henne (helt otippat) och Charmina är nog ganska nöjd och plötsligt verkar det som om hon fattar att hon inte längre är fyra månader…..hon växte och blev äldre på ett litet kick.

Hon har sovit gott i natt i en bädd nedanför min säng. Pep några gånger vid midnatt men blev trygg igen och somnade om när jag smekte henne. Rumsrenhetsträningen är igång och faktum är att det bara har hänt en liten ”kissolycka” inomhus, annars har vi hunnit med. Inte så matfrisk igår men nyss så åt hon nästan en portion.

Rolf är hemma två förmiddagar när jag jobbar men sen ska jag vara helledig ett par veckor och det känns bara så jättebra .-))

Och jag kan inte nog tacka Kari och Dan på Glittertinds för denna goding

Tjingeling