Härliga dagar nu…jag är helledig för att vara tillsammans med lilla nykomlingen Chakira och de övriga vovvarna. Förutom lite alldagliga sysslor så gör jag/vi inte så mycket, utan vi är bara tillsammans och har det bra. Ofta är vi utomhus för det är soligt och skönt om man är i lä, det blåser dock en del.

Cherry med rufs i håret

Och här kommmer lilla Chakira

Chakira är en busig liten flicka. Det är mest Charmina som leker med henne och jag måste säga att Charmina har mer tålamod än förväntat med den lilla som ofta hänger i Charminas öronhår och drar och drar. Men när jag kommer till undsättning och försöker lugna ner den vilda leken så dröjer det inte länge förrän Charmina viftar med sitt öronhår framför små ivriga valptänder…ja, ja…de får väl hållas.

Charmina väntar på husse?

På solsidan är det varmt och skönt. Cherry funderar över vad nykomlingen ska göra härnäst.

Jag skulle lätt kunna vänja mig vid att vara hemma hos hundarna HELA tiden.

Ha en solig bra dag alla vänner