Ja, då har hon (Chakira) varit hos oss i tre veckor. Det är en underbar liten valp som bjuder på många skratt. Tror att hon känner sig välkommen hos oss på Skäret. Vilken härlig ras man valt egentligen, det är inte svårt att komma hem med nya individier. Vår äldsta och yngsta mottog den nya valpen på direkten, medans Cherry och Chanel var lite avvaktande (men inte ovänliga) till att börja med. Alla har nu sedan länge accepterat henne….

Sitt nu stilla lilla vän, tycks Cherry säga till Chakira

Ser ni mig undrar Chakira när hon ligger tätt intill Chanel.

Chakira är en framåt och MODIG liten flicka. Den enda hon har LITE respekt för är just Chanel och då med betoning på LITE.

Jag har börjat jobba igen denna vecka (fm) och Rolf är hemma stor del av förmiddagarna så att vi så sakta ”skolar in” den lilla till att vara ensam med de andra dogsen några timmar per dag. Det går jättebra, oftast sover de när jag är på jobbet (tror jag iaf).

Önskar alla en bra dag