Nu har isen försvunnit i vår Vänervik. Under vintern har vi avstängt för hundarna mot isen/vattnet för vi har stor respekt för svag is och sen vill vi ju inte att de ska springa på isen själva heller. Förra veckan när Rolf varit ute och promenerat med tre av våra hundar öppnade han avstängningen….det skulle han inte gjort!! Ett isflak hade flutit in till stranden och Charmina som ofta handlar först och tänker sen, tog ett skutt ut på isflaket och sen vidare….PLOPP…ner i det KALLA VATTNET. Panik uppstod, Cherry ville rädda sin vän, husse skrek och slängde av sig tunga jackan för ett räddningsuppdrag, Chanel skällde.

Lilla Charmina simmade dock själv, hivade sig upp på isflaket och upp på land igen. Sprang in till matte illtjutande, där väntade en varm dusch. Slutet gott allting gott!!

Isen ”släpper” i vår Vänervik.

Trevlig Söndag