Påskhelgen har varit underbar!! Massor med sol och värme ger sån energi. Sen kan man ju få härlig energi från andra människor också med samma brinnande hundintresse och det fick vi i massor när vi var hemma hos Kari och Dan på Glittertinds Kennel i söndags. Vi pratade hundar, hundar och hundar och en särskild fröjd var det ju att titta på de söta valparna….

Här har vi en kull med fem brokiga fyraveckorsvalpar, tre femveckors rubyvalpar och min tolvveckorsvalp Chakira och hennes syster Amy. Sen tror jag att det var Fiona som ”övervakade” att alla skötte sig. Det var så underbart att se Chakira leka varsamt, försiktigt med de små valparna…hemma är det hårda tag när hon hänger i Charminas öronhår.

Här fotograferas lilla Lotta av sin blivande matte Ewa.

Sötnosen Lotta

Här sitter Peter och Dan och diskuterar…….rastgårdar och hundstaket….kanske :-))

Nyfikna vovvar som undrar vad Izabella gör på andra sidan staketet

Hon sorterar blommor.

Snart är det helg igen och då ses vi i Mariebergsskogen. Ska bli så kul.

Ha en bra dag!!