I mitt förra inlägg skrev jag om vår förhoppning att någon gång få en BästaTik-placering och nu har det redan hänt…..JIPIEE.

På lördagen var vi i Norrköping och nu ställde vi tre tikar. Lilla Charmina i juniorklassen och Chanel och Cherry i öppen klass. Alla fick Excellent och Charmina vann även sin klass. Något CK blev dock inte utdelat.

Sen bar det iväg till Vänersborg för söndagsutställning. Denna söndag kommer vi aldrig att glömma. Allt var så toppen, perfekt väder, trevliga människor och en härlig stämning. Våra tre tikar fick Excellent med CK!! En tanke vi inte tänkt (även om vi vet att vi har fina hundar)….förvirrade överräckte vi Cherry till Birgitta på Toftas, så vi kunde få med oss alla tre vofsingarna in i ringen för att tävla om BT-placeringar. Och OMG…….Vouges Queen Charmian ”Chanel” blev Bästa Tik och Knattings Up-To-Date ”Charmina” blev tredje Bästa Tik. Fantastiskt roligt!!

Sen blev Chanel BIM och Pia Kihlströms E.T. BIR. Känner stor tacksamhet till Pia som gav mig några mycket värdefulla råd.

Här går Pia och jag runt i ringen med våra vofsingar.

Och sist men inte minst…tack till uppfödarna Peter&Per på Vouges. Nu har Chanel två cert. Tänk om det kan bli ett tredje. Vi ses i Avesta.

Tjillivippen från en som inte landat än!!