Det är lite segt att blogga just nu. Tiden räcker inte riktigt till. På helgerna är vi oftast på utställningar, vårt nya stora intresse och vardagarna rullar bara på…fort som attan. Nu har jag iallafall lite kortsemester innan huvudsemestern börjar om några veckor. Såååå skönt.

I helgen var vi i Avesta på utställning. Under lördagen var det cavalierspecial med domare Mark Sedgwick från Pascavale England. Vi ställde även lilla Chakira som nu hunnit bli fem månader. Lilla snuttan (som vi inte tränat nästan något med) skötte sig ändå hyfsat i ringen och till vår stora glädje slutade hon som tvåa i yngre tikvalpklassen. Hon fick superbra domarkritik!! Även Charmina blev tvåa i sin klass (junior) och fick även ett CK….jättekul. Cherry och Chanel fick båda Excellent i Öppen Tikklass, men inget CK denna gången.

På söndagen var det en finsk domare. Alla våra tikar fick Excellent och det är vi så tacksamma för, men ingen fick CK.

Tycker det går så bra att vara på utställning två dagar i rad när man har husbil, men faktum är att både tvåbenta och fyrbenta blir lite slitna efteråt. Just nu ligger alla dogsen helt utslagna runt omkring mig…så goa. Men i eftermiddag väntar en ny resa….hoppas jag. Återkommer med mer info om detta senare.

Önskar alla en underbar sommar