Torsdagen var minst sagt innehållsrik. På morgonen packade vi in dogsen i bilen för en liten resa till Mölndal och Kungsbacka. Första stoppet (förutom hundrastning) var Mölndals BB för att träffa ett nytt litet människobarn. Carina och Patrik har blivit föräldrar igen till lilla Ellen och Rolf har blivit farfar. Den lilla hade bråttom ut och föddes nästan 5 veckor för tidigt men hon var så ”färdig” och vägde hela 3 170 gram. Vi tog en massa kort på oss själva tillsammans med den lilla men alla bilderna blev svarta :-(( Vi fattade nada. Här kommer iallafall en bild på lilla Ellen som föräldrarna tagit själva…

Sen for vi till Carinas och Patriks nyinköpta radhus och inspekterade hur renoveringen framskridit. De hade kommit jättelångt, men en del kvarstår ju förståss. Kanske renoveringen avstannar lite, eftersom den lilla kom till världen för tidigt och det blir ju en hel del att göra med en nyfödd och en tvååring.

Nästa anhalt blev Vouges Kennel i Kungsbacka. Vi hade bestämt att vi skulle utöka vår flock med en ny mysig, liten tikvalp.

Här är hon lilla Vouges Bag Lady ”Chic”. Så härlig!!

Resan hem gick jättebra och hela flocken har välkomnat nykomlingen. Det känns alltid så skönt att det oftast går så lätt med cavaliererna. Nu leker de äldre med ”Chic” och hon verkar må så bra. Många kramar vill vi ge till Peter och Per på Vouges som återigen överlämnat en goding till oss.

Ha en fortsatt bra helg och så hoppas vi på lite mer SOL framöver