Ja, då har vi avverkat en utställningsdag i Köping. Endast 29 hundar var anmälda och tävlingen var, bland annat därför, avklarad på två timmar. I Juniorklassen hanar var endast en hane anmäld……. en i mina ögon fin liten black&tankille. Han fick GRÖNT!! Stackars ägaren, hoppas att hon inte lägger av med utställningar. I Unghundsklassen för hanar var det två hundar med, en superfin black&tankille och en rubykille……de fick GULT och GRÖNT!! Sen gick det väl lite bättre för blenheimkillarna i Öppen klass men ingen var tillräckligt bra för att få CK så inget Cert delades ut.

Det gick inget bra för de enfärgade tikarna heller, de fick BLÅTT eller GULT, vår rubyflicka Cherry fick BLÅTT. Undrar om de som inte ställde sina enfärgade vovvar, visste något som inte vi visste. Vår Chanel (blenheim) fick Excellent och blev trea i Öppen Klass, vilket vi är mycket glada för smiley. Det blev bara två tikar kvar totalt som tävlade i BästaTik-klass.

Jag kan bara konstatera….det är inte lätt med enfärgat och få anmälda hundar är ingen garant för bra placeringar.

P.S. Regnet gjorde inte dagen bättre smiley.

Kramizar