Vi har haft en UNDERBAR helg i Ransäter. Trots att vi bara har cirka sju mil upp från Hammarö valde vi att bo i husbilen, eftersom det var tre dagar. Vi visade våra två hundar, Chanel och Cherry och det gick jättebra alla dagarna. På fredagen vann Cherry Öppen klassen och Chanel blev tvåa, båda med CK. Höjdpunkten kom emellertid på lördagen. Cherry vann återigen Öppenklassen med CK och blev sedan placerad som andra Bästa Tik med Cert och ReservCACIB…Jippieeee….fantastiskt att vår RUBY knep tikcertet och 69 fina vofsingar var anmälda, så glada vi blev och är.

Söta Cherry, Rolf och domare Marja Kurittu

På söndagen fick Cherry excellent men blev oplacerad, medan Chanel återigen blev tvåa i Öppen klass med CK.

Jag och Chanel i ringen

BästaTik-bedömningen på söndagen. Vi var sju ekipage kvar, tror jag, Chanel blev oplacerad.

Tycker att vi haft en, med våra mått mätt, härlig, rolig och framgångsrik utställningssäsong. Vill INTE att sommaren ska ta slut!!

Kramar