Under helgen var vi i Askersund på utställning. Vi trivs väldigt bra där och har trevliga minnen från tidigare år. Vi ställde vår lilla black&tantik Chakira i valpklassen båda dagarna och hon skötte sig så fint. På lördagen var hon tvåa i sin klass och på söndagen fyra. Bra kritik båda dagarna, men allra viktigast är ändå miljöträningen när det gäller valpar tycker jag. Sen ställde vi som vanligt Cherry och Chanel i Öppen klass. Båda fick Excellent båda dagarna och så höjdpunkten på söndagen……Cherry fick sitt andra Cert!!

På de tre senaste helgerna har hon tagit två Cert och ett Reserv-Cert. Det kallar jag bra utdelning.

Domare var Erna-Britt Nordin. Härligt att hon uppskattade vår goa Ruby. Det känns liksom extra bra när den färgen lyfts fram nån gång…oftast är det ju blenheims i toppen. Nu är det bara tre utställningar kvar för oss i år, så återkommer vi igen till våren. Blandade känslor….lite trist men också skönt. Det finns ju lite annat som ska hinnas med också…….en del riktigt spännande upplevelser väntar!!

Kramizar