Äntligen blev det jackpott, Chanel tog sitt tredje cert i Norrköping 2011-08-21 och blev därmed Champion…Jipiee!!

Men för att börja från början….På lördagen ställde vi tre vofsingar på den internationella utställningen i Eskilstuna. Humöret var väl inte riktigt på topp, det var kallt och regnigt. Chanel fick Excellent, men blev oplacerad och Cherry fick Very Good med motiveringen för stor för domarens smak (hmmm från två cert och ett reservcert på tre helger till blått). Lördagens höjdpunkt blev istället lilla Glittertind Glamorous Chakira som blev BIR-valp.

Vi stannade kvar i Eskilstuna under eftermiddagen så Rolf och Chakira fick gå i valpfinalen. Husse var sååååå stolt över vår lilla valp som skötte sig exemplariskt.

Sen drog vi vidare till Norrköping och övernattade i vår husbil på parkeringen utanför utställningsområdet. Det hade slutat regna, men allt var blött och det kändes lite motigt. På söndagsmorgonen kändes det lite bättre och man började hoppas på lite sol. Svårt var det att välja kläder, fick bli lite lager på lager så man kunde klä av sig om det blev varmt. Lustigt nog satte jag på mig en konstig glansig blus som jag senast haft på mig i Vänersborg, där Chanel tog sitt andra cert.

Domare under dagen på den internationella SVENSK VINNARE 2011-utställningen var Magnus Hagstedt. Jag kommer alltid att minnas denna domare som jag tycker var helt underbar. Han tyckte om båda våra hundar och ja….det var ju han som gav oss vår första Champion. Många var emellertid de som åkte ut med blått och gult och nån blev även diskvalificerad. I tikarnas Öppenklass var vi bara tre som var kvar med rött.

Här blir jag framflyttad……

Chanel och jag går framför Cherry och Rolf

Familjekärlek…..tvåbenskram och fyrbenspuss. Chanel vann Öppenklassen med CK och Cherry blev tvåa med CK. Vilken fullträff!!!!!

Sen skulle vi in igen och tävla om BästaTik-placering. Det var fyra championtikar, en juniortik, tre unghundstikar och våra två tikar från Öppen klassen. Riktigt tufft.

Efterhand blev några avtackade, bland annat Rolf och Cherry.

Vi andra gick och gick och gick och mina knän var som gelé.

Här tror jag Peter sa något till mig men jag minns inte vad…..det var dimmigt i hjärnkontoret hehe.

Chanel blev andra bästa tik och fick sitt tredje eftertraktade cert. Jag blev rörd till tårar.

Tre vackra Vougesbrudar på rad…..BT2, BT3 och BT4….NOT BAD som Peter brukar säga

Och här får jag det eftertraktade certet av ringsekreteraren.

Mååååånga grattiskramar blev det…

Vackra Chanel

Ett nöjt ekipage återvänder till utställningstältet

Och så var man ju tvungen att föreviga det hela med domaren (min favorit *fniss*)

Domarkritiken var följande: Tilltalande modell och helhet. Feminint huvud och Uttryck med vacker blick. Balanserade vinklar. Utm kropp och bröstkorg. Lediga rörelser med naturlig resning. Välvisad. Utm kondition.

CHAMPIONAT GRATTIS.

Sen fortsatte han att berömma Chanel muntligt. Oj så glad jag blev och är!!

Vouges Queen Charmian ”Chanel”…NY CHAMPION…så himla kul. Och återigen tack till Peter och Per på Vouges som är uppfödare till vår vackra tik.

Kram alla vänner och stort tack för alla grattishälsningar

Och stort tack Carina A för att du delade med dig av alltid så vältagna bilder. Kram