Sanslöst…Unbelievable…ja helt Oooooootroligt…men Sant!! Inom loppet av sex dagar har vi TVÅ CHAMPIONS, det kan man kalla flyt. Västra Kennelklubbens Nationella utställning i Backamo Ljungskile skulle avsluta vår intensiva utställningssäsong och då slog Rolf och Cherry till och knep sitt tredje Cert.

Stolt handler Rolf med domare Rose Envall-Larsson (Rolfs domarfavorit?? *ler*).

Många Grattiskramar blev det även denna gång och jag tror att många gladdes med oss att det var en ruby som tog hem det.

Vi känner oss så tacksamma att det gått så bra för våra fina vofsingar, men tar inget för givet inför framtiden. Det finns de som kämpat på i 25 år eller mer och aldrig fått någon Champion, så det gäller att vara ödmjuk. Nu tar vi en paus (tror jag) från utställningar ett tag. Det är meningen att vi ska para Cherry och Chanel på deras nästa löp och det ska bli såååååå spännande!!

Kram till alla hundvänner och andra vänner och tack för alla grattishälsningar