På lördagen kände vi att dogsen behövde ”släppa loss” lite extra så vi åkte ett par mil till Sörmonskogen som ligger strax utanför Karlstad. Hundslingan är nog cirka 4 km, men vofsingarna springer säkert det fyrdubbla. Åhhh, vad lyckliga de var alla sex, frisläppta och rejält med spring i benen. Eftersom vi hade femmånadersvalpen Chic med oss fick vi försöka dämpa henne lite så hon inte skulle bli heeeeelt slut. Det lyckades vi inte särskilt bra med…..hon bara skulle….hänga på de större. Vår äldsta Isa däremot springer inte många meter extra utan går bredvid oss tvåbenta.

Solen sken och livet kändes plötsligt lätt igen.

På söndagen var det dags för en cavalierträff igen. Det var längesen vi hade träffats på Skutberget och det är extra kul att träffa valpar som man inte sett sen de var några veckor. Utvecklingen går så fort….oj vad fina lilla Lotta hade växt och supersöta lilla Jamaica, vilken go liten busfia.

Vädret var inte lika bra på söndagen, lite blåsigt, men vi klarade oss från regn iallafall.

Alla hundarna är inte med på bilden för de hade inte tid att fotograferas, upptagna som de var med annat *ler*.

Hoppas vi ses snart igen!!

Kram