Tror jag måste sätta upp en skylt på yttre grinden som visar att vi har en Kennel. Nyss kom killen som skulle kolla elmätaren och han öppnade stora grinden och körde in på uppfarten men stängde inte efter sig. Hmmmm….jag var i köket och hörde honom inte men det gjorde våra sex vakthundar som rusade vilt skällande emot honom. Aningen förskräckt kom killen på att han kanske borde stänga åtminstone den ena grinden (vi har en inre avstängning också). Den idén gillade jag för Charmina är i höglöp och inte så kul om hon skulle sticka.

De senaste veckorna har det varit mycket jobb, jobb och jobb, både för Rolf och mig och det betyder en hel del pusslande med tider, så dogsen inte behöver vara ensamma hemma så många timmar. Perioden har också präglats lite av trötthet och nedstämdhet. Jag som normalt är ganska lugn och stabil åkte plötsligt bergochdalbana i mitt känsloliv. Kanske får man vänja sig vid det när man håller på med hundar, utställningar och uppfödning. Jag blev nog också påverkad av skriverier på Facebook och i bloggar angående mobbning m.m. Sen tror jag faktiskt att lite prestationsångest kom ”som ett brev på posten”, när vår utställningssäsong avslutades så fantastiskt med två Champions. Man började undra….kommer vi någonsin att få uppleva det igen….den obeskrivliga ”kicken”. Våra goa ungflickor Charmina, Chakira och Chic studerades kritiskt…..skulle någon kunna bli lika bra?? Herregud så fånig man kan va!!

Förresten så tog Rolf med sig Cherry till en till utställning (rädd för abstinensproblem hehe). Förra söndagen steg han upp tidigt och åkte de 35 milen till Sandviken. Så ni som tror att jag är den drivande när det gäller utställningar, får nog tänka om. Cherry fick Excellent men ingen BästaTik-placering.

Förra lördagen var vi på uppfödarträff. Härliga människor delade med sig av sina erfarenheter och dagen blev mycket givande. Rolf och jag har ju inte så mycket att bidra med än så länge, vi står ju i startgroparna med vår uppfödning och planerar att para våra vackra Champions, Vouges Queen Charmian ”Chanel” och Pringel´s Almost An Angel ”Cherry” på deras nästa löp.

Vackra Chanel

Vackra Cherry

Tjusiga Cavaliererhanar är utsedda sedan länge!!

Jag ser så otroligt mycket fram emot dessa parningar….ska bli såååå spännande. smiley

Kram