Nu har bastuaggregat och bänkar åkt ut och jag har börjat måla. Det som förut var en uppskattad bastu ska istället bli ett valprum. Jag älskar att ha projekt på gång, men oftast tar de mycket längre tid att förverkliga än jag trott från början. Och sen får mina ”påhitt/ideér” såna följdprojekt som kan bli ännu mer tidsödande än det ursprungliga projektet (om ni förstår vad jag menar). T.ex detta med valprum…..vi ville ju inte vara utan bastu, så därför påbörjades friggeboden som skulle innehålla vedeldad bastu och omklädningsrum/trädgårdsmöbelförvaringsrum och eftersom det inte dög med ett färdigt friggebodspaket utan allt skulle göras från grunden (av Rolf *fniss*) så blev det nästan ett evighetsprojekt. Men bra blir det när det blir färdigt!!!

Valprummet ska bli ljusgrått och innehålla en omgjord gammal barnsäng som ska målas blankgrå och användas till valplåda. Sen får det plats en gammal röd fotölj i ena hörnet och ett runt litet bord där kaffekoppen kan stå, när jag i timmar kommer att sitta och titta på valparna. Väggarna ska utnyttjas väl med en massa hyllor för allehanda förvaring. De perfekta hyllorna används idag i hallen/grovköket, så hoppsan……nu blir det att besöka Ikea och göra om i hallen också. Tror att jag ska klä in en bänk med hundfäll också, blir nog mysigt för dogsen att ligga på he he.

Isa, vår äldsta vofsing bryr sig inte så mycket om vad jag pysslar med, Charmina och Cherry däremot följer mig med blicken hela tiden, varje penseldrag upp och ned och de tre övriga godingarna springer ut och in, för att kolla läget och om jag snart är färdig. De är så söta.

Dagens bild får bli på Charmina med sin intensiva sökande blick.

Kram tills nästa gång